top of page
Beleef Suriname

Planning:

Dag 1:

Vliegen we naar Suriname.

Dag 2:

Bezoek aan Fort Zeelandia, Domburg en een stadswandeling in het centrum van Paramaribo.

We maken kennis met de gevarieerde keuken van Suriname.

Dag 3, 4, 5 en 6:

Trekken we met een 4 X 4 door de jungle en verblijven we bij een van de mooiste watervallen in het diepe binnenland. Van hieruit brengen we ook een bezoek aan het indianendorp Apura. Vanuit Apura varen we in de nacht naar onze  volgende bestemming: Nieuw Nickerie, de hoofdstad van het District Nickerie. 

Dag 7 en 8:

Bij aankomst in Nieuw Nickerie brengen wij een bezoek aan de Centrale markt en aan de zeedijk. Wij vervolgen onze trip naar het natuurgebied Bigi Pan in het District Nickerie, waar we op het meer zullen overnachten.

Dag 9:

Gaan we cultuur opsnuiven op de oude plantages van het District Commewijne. 

 

Dag 10: Dagje om lekker bij te komen en niets te doen. 

 

Dag 11, 12, 13,14:

Gaan we naar het Indianendorp Galibi, waar we op zoek gaan naar zeeschildpadden. Ook maken we een uitstapje naar Frans Guyana, waar we de voormalige strafkolonie Duivels Eiland zullen bezoeken.

 

Dag 15:

Brengen we een bezoekje aan de Centrale markt in Paramaribo. Rusten we lekker op op zijn Surinaams en sluiten we de dag of op een terras met een hapje en een drankje.

 

Dag 16:

Bezoeken we een vlindertuin en zullen we gaan zwemmen in de mooie natuur van Suriname.

 

Dag 17, 18, 19 en 20:

Zullen we een bezoek brengen aan een van de vele river-resorts in het binnenland en zullen we daar overnachten. Tijdens ons verblijf hier maak je ook een heuse jungletocht mee!

 

Dag 21: We overnachten in een resort aan de Suriname rivier. Van hieruit brengen we een bezoek aan het mooie natuurgebied Brownsberg in het binnenland van Suriname.

Dag 22: 

Op deze laatste dag bezoeken we Jodensavanne en keren we opgeladen terug naar Nederland en ben je een levenservaring en heel wat foto’s rijker.

Beleef Suriname

bottom of page