top of page

3 dagen Galibi

3 dagen Galibi

Vanuit Paramaribo gaan we naar de grensplaats Albina, gelegen aan de Marowijne rivier in het oosten van Suriname. Onderweg is er een ontbijtstop op Stolkertsijver. Hier brengen we een bezoek aan de oude Bauxiet stad Moengo. Vervolgens rijden we door naar Albina, alwaar we in de boot stappen naar Galibi. 

In de vooravond zal er een traditioneel dansoptreden zijn, waarna we een bezoek brengen aan de                             zeeschildpadden op het strand aan de Atlantische Oceaan.
 

De volgende dag gaan we na het ontbijt nogmaals het strand op en gaan we naar de tijgerbank, waar het tijd is voor een modderbad en lekker zwemmen in de oceaan.

In de middag bezoeken we de kostgrondjes van de lokale bevolking en is er gelegenheid om lekker in de hangmat uit te waaien.
 

Op de laatste dag brengen we na het ontbijt een bezoek de dorpen Christiaankondre en Langamankondre, waar wij tevens een school zullen bezoeken. Omstreeks 11:00 uur vertrekken we vanuit Christiaankondre en varen we terug naar Albina, van waaruit we terug rijden naar Paramaribo.
 

bottom of page